logo

OM OSS - FÖRETAGET


Vare sig man är en kunnig hantverkare som ska bygga en trappa åt en kund eller en privatperson som vill ha hjälp med det mesta är det skönt att ha kunniga och erfarna personer att fråga eller att diskutera med. Vi har lång erfarenhet av projektering, leverans och installation av nya inomhustrappor i hem, kontor och allmänna lokaler. Under åren har vi tillsammans skaffat mycket kunskap om det mesta som rör trappor. Den kunskapen delar vi gärna med oss av. Vi finns med er från idé till färdig trappa och ser till att arbetet flyter på smidig. Bygger ni själva finns vi där om ni har frågor. Bygger vi trappan tar vi helhetsansvaret för att arbete, säkerhet och färdigt resultat.

Köpa en trappa – från idé till färdigt resultat

Vi har många privatpersoner och företagare som kunder. De vill ofta att vi sköter hela trappbygget åt dem. Kanske har de inte kunskapen och intresset eller inte tiden att bygga en trappa själva. Många känner sig tryggare också om vi sköter allt. Då vet de att allt är rätt mätt och korrekt byggt. De som är händiga och vill bygga trappen själva, har god hjälp av att trappsatsen kommer med tydliga monteringsanvisningar och att de kan fråga oss till råds.

Våra trappor

Våra trätrappor tas uteslutande från bästa trapptillverkare som strävar efter att värna om miljön och hålla hög kvalitet på produkterna. Vi samarbetar även med en av världens största trappleverantörer och levererar trapplösningar över hela landet direkt till önskad adress. De träslag vi arbetar med kommer från utvalda leverantörer och tas från skogar och plantager där miljöaspekten går i första hand. Alla träslag godkänns inte för tillverkning av konsumentvaror, men utbudet är trots det omfattande. Hos oss finns också renoveringssatser till trappsteg, nya räcken och handledare till gamla slitna trappor.

Ta en titt i vårt bildgalleri för tips och inspiration. Gillar du ett visst trappräcke men vill ha trappstegen i annat material? Ofta är valfriheten att kombinera stor, så att det går att få en personligt utformad trappa. Du kan också kontakta oss och beskriv dina funderingar så kan vi skicka broschyrer eller förslag på trapplösningar som passar dina önskemål.FÖRETAGS INFORMATION

Besök adress
Toleredsgatan 4
417 27 Göteborg

Hitta oss på kartan

FÅ NYHETSBREV

KONTAKT INFORMATION

Försäljning av nya trappor       
Tel: +46(0)735-90 91 40
e-post: info@villa-trappor.se

Renovering av befintlig trappa
Tel: +46(0)709-53 07 10
e-post: info@trapp-renovering.se

Poula Simonsson

Riktigt nöjd.

Otroligt bra kvalitet, dom installerade en trappa hos oss i somras.

Mycket trevliga.

Johan Ek

Killarna var väldigt trevliga och sammarbetsvilliga.
Mycket nöjd med trappan.

Vilket lyft!!

Fam. Kalin

Ett enormt bra bemötande och resultatet på trappan blev jättebra.

Kvalitetstrappor rakt igenom.

Till toppen